www.DCWEBDESIGN.ro  sau DC WEB DESIGN AGENCY este denumirea comercială a S.C DC WEBEXPERTS S.R.L. persoană juridică de naționalitate română, având sediul în Bulevardul Hristo Botev nr. 1, etaj 6. camera 613, Sector 3, București, România, CUI RO35463695, Nr. inregistrare J40-758-2016.
Navigarea pe site-ul www.dcwebdesign.ro reprezintă acordul dumneavoastra cu termenii și condițiile de mai jos.

1. Informații personale
Sunteți de acord ca furnizarea datelor personale de catre dvs. se face prin completarea formularelor de contact din site. In lipsa completarii acestor formulare, site-ul DCWEBDESIGN.ro nu stocheaza sau prelucreaza datele dvs.

Exista 2 formulare de contact: cel din pagina ‘Contact’ si cel din fereastra de chat. Datele personale din fereastra de chat sunt stocate si prelucrate de catre o terta parte (Tawk.to, politica lor este aici). Cele din pagina de ‘contact’ sunt stocate de noi temporar, si sunt folosite pentru a va contacta inapoi atunci cand aveti solicitari. Daca nu se va incheia o colaborare intre noi si dvs. datele vor fi sterse automat din baza de date.

2. Securitatea datelor personale
Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de catre S.C. DC WEBEXPERTS S.R.L. pentru a va contacta inapoi, prin e-mail, posta sau telefonic.
Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricaror verificări justificate în baza legii.
Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. S.C. DC WEBEXPERTS S.R.L. se angajează în fata clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client/vizitator și S.C. DC WEBEXPERTS S.R.L..
Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru.

S.C. DC WEBEXPERTS S.R.L. se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră trimisă la adresa office@dcwebdesign.ro, se obligă: să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

S.C. DC WEBEXPERTS S.R.L. certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numară (enumerarea neavând un caracter limitativ):
a. dreptul de a cere S.C. DC WEBEXPERTS S.R.L. să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
b. dreptul de a cere S.C. DC WEBEXPERTS S.R.L. să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001;
c. dreptul de a cere S.C. DC WEBEXPERTS S.R.L. să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

Solicitarile sau detaliile suplimentare privind datele personale se fac in scris, catre adresa sediului nostru social sau pe email la office@dcwebdesign.ro.