Un nume de domeniu premium este la fel de puternic ca și ideea din spatele acestuia. Totul pe Internet începe cu un nume de domeniu, el este punctul universal de pornire pentru consumul de conținut.

Un nume de domeniu premium nu construiește doar brand-ul tau, este marca ta. Deținerea unui domeniu premium poate face mai mult pentru imaginea companiei tale, decât orice alt instrument de marketing.

Domenii Premium – Ce au în comun?

  • Sunt ușor de pronunțat si scris.
  • Cu cat sunt mai scurte cu atat sunt mai valoroase.
  • Descriu afacerea ta sau definesc o intreaga industrie.

Numele de domeniu pe care îl alegi este una dintre cele mai importante decizii de marketing pe care le vei face vreodată. Selectarea numelui de domeniu va avea un impact important asupra generării traficului site-ului, recunoașterii și increderii utilizatorilor în ideea ta.

La alegerea numelui, sa ai in vedere ca simplitatea este primordială, nu trebuie sa alegi denumiri complicate sau cu diferite artificii, cum ar fi liniutele:

  • Domeniu premium: cofetarie.ro
  • Domeniu normal: cofetare-de-lux.ro

Domeniul premium este simplu si scurt, iar simplitatea vinde. Există o valoare extraordinară în numele de domenii scurte si usor memorabile. Un nume de domeniu premium are o acoperire nelimitată.

Primul contact al unui vizitator cu site-ul si brand-ul tau este numele domeniului. Aceasta e piatra de temelie a modului in care acestia te gasesc, comunica sau cumpara produsele si serviciile tale.

Numele unui domeniu premium confera marcii tale aceleasi caracteristici: premium.

In online-ul romanesc exista mai multe platforme de vanzare de domenii. Multe dintre ele au inscrise mii de domenii la vanzare si necesita timp pentru a cauta domeniul potrivit. Printre acestea, ne-a atras atentia platforma Domenii-Premium.ro care este nisata pe tranzactionarea de domenii premium. Ei aduc un plus de siguranta asigurand procesul dintre cei care vand si cei care cumpara. Noi am folosit cu succes serviciile lor, deci le recomandam!